16 octombrie 2012

Decorarea peretilor -camera unui copil



               Decorarea peretilor pare sa fie o mare dilema pentru multi, desi nu ar trebui sa fie.
 Va prezint cateva idei rapide si usor de realizat pentru a infrumuseta zidurile unei locuinte, fara a cheltui prea mult.


Pentru inceput, camera unui copil. 



Camera unui copil este locul cel mai important pentru acesta. Aici copilul doarme, se joaca singur sau cu prietenii lui,  creste si isi formeaza personalitatea. Peretii camerei pot ramane goi si reci sau pot spune o poveste de basm prinzand viata prin desen si culoare. Putem alege diferite teme,de la binecunoscutele personaje din desene animate pana la diferite obiecte sau chiar scene din desenul preferat.


Aceste picturi se realizeaza usor,folosind culori acrilice, care au un timp de uscare rapid, sunt non-toxice si rezistente in timp,pastrandu-se lucioase si proaspete o perioada indelungata, intre 5 si 10 ani. Timpul de executie al lucrarii difera in functie de marime, complexitate . Faceti o surpriza si totodata o mare bucurie copilului prin alegerea acestei variante de decorare a peretilor din camera sa. 
Cel mai de pret cadou pe care il putem face copilului nostru este o camera frumos amenajata special pentru el, in care sa se simta mereu insotit si protejat de catre eroii sai preferati din povesti sau desene animate.




Un comentariu:

Unknown spunea...

sunt superbe desenele,abia asteptam sa te prindem si pe la noi prin oras